Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

San Marino reageert venijnig op Müller: 'Zeg niet dat je niet gefrustreerd was'

Laatste update:

In een open brief op zijn Facebook-account zet Gasperoni in totaal tien redenen uiteen waarom de wedstrijd nuttig was. "Je hebt gelijk", opent hij aanvankelijk. "Wedstrijden als deze op een vrijdagavond betekenen niets. Voor jou althans. Aan de andere kant hoef je niet naar San Marino te komen in een vrij weekend, terwijl je ook met je vrouw op de bank kon liggen in je luxe villa. Of je had duizenden euro's kunnen opstrijken bij een sponsorevenement."

"Deze wedstrijd toonde aan dat jij zelfs tegen mindere teams zoals het onze niet kunt scoren", begint Gasperoni zijn opsomming. "Zeg niet dat je niet gefrustreerd raakte, toen keeper Aldo Simoncini jou in de weg zat. Deze wedstrijd toonde ook aan dat voetbal toebehoort aan iedereen die ervan houdt. Daar horen wij bij, of je het nu leuk vindt of niet."

Müller gaf wel twee assists, maar kwam inderdaad niet tot een doelpunt. San Marino staat na vier duels stijf onderaan de kwalificatiegroep, met nul punten en een doelsaldo van 1 tegen 17. "Een land van dezelfde grootte als het stadion van Bayern München kan dankzij deze wedstrijd de krant halen om een positieve reden. Voetbal is altijd positief. En deze wedstrijd toonde ook aan dat jij zonder je mooiste adidas-voetbalshirt altijd degene zult zijn die witte sokken en sandalen draagt."

-
Vind je de reactie van San Marino terecht?

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
5
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
2
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
2
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
7
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
22
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties