Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sander van de Streek stuit opmars van AZ met geweldige uithaal

Laatste update:

AZ trad aan met dezelfde opstelling als zondag tegen Feyenoord (2-3 zege); bij Utrecht was één wijziging te ontwaren. Na het maken van het winnende doelpunt als invaller tegen Sparta Rotterdam (1-0) kreeg Othman Boussaid een basisplek, ten koste van Adrián Dalmau. Eric Oelschlägel, de keeper van Utrecht, werd in de derde minuut voor het eerst getest door Myron Boadu en bokste de bal weg. Na een klein kwartier volgde het eerste speldenprikje van Utrecht: op aangeven van Django Warmerdam kopte Van de Streek ver naast.

Vervolgens kende Marco Bizot weinig moeite met een poging van Gyrano Kerk, waarna de mee opgekomen Hidde ter Avest over schoot. AZ had zichtbaar moeite om op gang te komen, maar meldde zich in het laatste kwartier van de eerste helft iets nadrukkelijker. Een inzet van Owen Wijndal werd van richting veranderd en zeilde naast; een kopbal van Albert Gudmundsson belandde in de handen van Oelschlägel. Over het geheel viel de eerste helft tegen: de amusementswaarde was laag, omdat beide ploegen moeite hadden een gaatje te vinden.

De eerste écht grote kans om de score te openen was na een klein uur voor Boadu. Na een lage en harde voorzet van Wijndal ontstond een schietkans in het strafschopgebied voor de spits, wiens inzet werd gekeerd door Oelschlägel. Het ogenschijnlijk onmachtige Utrecht meldde zich halverwege de tweede helft, toen Kerk na een goede pass van Boussaid koos voor een laag schot, dat Bizot met de voet keerde. Het bleek een voorbode voor het openingsdoelpunt. Ruim twintig minuten voor tijd verraste Van de Streek met een prachtige uithaal van circa twintig meter in de rechterbovenhoek: 0-1. Omdat Boadu een grote mogelijkheid in de slotfase onbenut liet, pakte AZ geen punt.

-
Verdiende FC Utrecht de overwinning op AZ?

Meer nieuws

'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
3
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
3
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
49
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties