Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sandler mag hopen op Champions League-debuut na mededeling City

Laatste update:

Guardiola heeft een plekje ingeruimd voor Sandler in de 23-koppige selectie van the Citizens voor de dubbele confrontatie met Schalke 04. Op 20 februari staat de eerste ontmoeting in Gelsenkirchen op het programma. Bijna drie weken later, op 12 maart, volgt de return in het Etihad Stadium.

Meer: Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers

Sandler maakte afgelopen zomer de overstap van PEC Zwolle naar Manchester City. Door blessureleed kwam hij in het eerste halfjaar niet in actie. Begin januari maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht van Manchester City. Na een aantal wedstrijden bij de beloften kwam Sandler in de FA Cup-wedstrijd tegen Rotherham United (7-0) als invaller voor het eerst binnen de lijnen.

Op 23 januari speelde Sandler voor het eerst een complete wedstrijd voor de ploeg van Guardiola. In de League Cup verscheen hij aan de aftrap bij de uitwedstrijd tegen Burton Albion (0-1 winst). De voormalig jeugdspeler van Ajax moet nog altijd wachten op zijn eerste speelminuten in de Premier League.

Manchester City kan een onbeperkt aantal spelers die geboren zijn na 1 januari 1997 op de B-lijst plaatsen. Voorwaarde is wel dat zij al vanaf hun vijftiende verjaardag minimaal twee jaar onafgebroken voor de club hebben gespeeld. Onder meer Gabriel Jesus en Phil Foden staan op deze lijst.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
4
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties