Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sandler spreekt zich na debuut uit over toekomst bij Feyenoord

Laatste update:

Bekijk hier de persconferentie met Arne Slot en Philippe Sandler.

"We hebben een mooi punt behaald", blikt Sandler tijdens de persconferentie terug op de clash met PSV. De Rotterdammers werden in de eerste helft weggevaagd door een magistrale Cody Gakpo, maar sleepten dankzij twee treffers van Cyriel Dessers alsnog een punt uit het vuur. De spits maakte zijn honderdste doelpunt in het betaalde voetbal. "Als je met 0-2 invalt probeer je in aanvallend opzicht je team te helpen", aldus Sandler. "De eerste helft ging niet zoals we wilden. Normaal zien we er wel iets frisser uit. Ik denk dat wij een hele fitte selectie hebben. Met de wilskracht hebben we alsnog een goed resultaat behaald."

Sandler kreeg in de slotfase een goede mogelijkheid om zijn debuut op te luisteren met een treffer, maar zag zijn kopbal niet tot doelpunt worden gepromoveerd. Volgens de verdediger beleefde Feyenoord een hectische week met op donderdag het bereiken van de finale van de Conference League ten koste van Olympique Marseille. "Ik heb zelf nog nooit zo'n sfeer meegemaakt, van beide teams. Dat was prachtig om mee te maken", doelt Sandler op de ambiance in het Stade Vélodrome. Op 25 mei neemt Feyenoord het in de eindstrijd op tegen het AS Roma van José Mourinho.

Of Sandler ook in die wedstrijd speelminuten krijgt hangt onder meer af van zijn reactie op het duel met PSV. "Ik zal liegen als ik zou zeggen dat het makkelijk was", zegt hij over zijn zeven maanden durende revalidatie. "Ik ben onwijs goed ontvangen door iedereen bij Feyenoord. Wat mij betreft blijf ik, ja. Maar ik moet nog horen of dat ook gebeurt. Ik heb het heel erg naar mijn zin en dat heeft enorm geholpen bij mijn herstel. Of het herstel te lang heeft geduurd weet ik niet, daar ben ik niet mee bezig. Ik probeer zoveel mogelijk mee te trainen en het is mooi dat ik nu mijn debuut heb mogen maken."

-
Hoop jij dat Philippe Sandler bij Feyenoord blijft?

Meer nieuws

VZ Kort: Mohammed Kudus valt in de prijzen met individuele onderscheiding
77
Opwarmer voor het EK valt compleet verkeerd bij Oranje-fans: 'Holy shit!'
8
Talent met Ajax-DNA klopt op de deur: 'Meevoetballen is mijn grootste kwaliteit'
2
Feyenoord-target Carranza ontbreekt in wedstrijdselectie; trainer geeft uitleg
5
Hoe een van de succesvolste Franse teams ooit van de troon werd gestoten
7
Vriendin Tommy St. Jago verkozen tot mooiste spelersvrouw van 2024
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties