Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sandro Tonali kondigt op Instagram toptransfer van totaal 35 miljoen aan

Laatste update:

Tonali werd in de voorbije maanden onophoudelijk in verband gebracht met een overstap naar de Italiaanse top. Het leek er lang op dat Internazionale hem zou overnemen van Brescia en i Nerazzurri hadden zelfs een akkoord, maar uiteindelijk is toch AC Milan er in geslaagd om de middenvelder binnen te halen. Tonali is van jongs af aan fan van i Rossoneri en bij de foto op Instagram plaatst hij de tekst 'schuld van de sprookjes', waarmee hij verwijst naar een nummer van de Italiaanse zanger Ultimo.

Transferexpert Fabrizio Romano meldde vorige week al dat de transfer van Tonali naar AC Milan in kannen en kruiken was. De drievoudig Italiaanse international maakt volgens verschillende Italiaanse media in eerste instantie op huurbasis de gang van Brescia naar Milaan. I Rossoneri betalen tien miljoen euro voor de huurperiode en hebben een optie tot koop ter waarde van vijftien miljoen euro. Door bonussen kan het totale bedrag voor Brescia nog oplopen met tien miljoen euro.

Daarmee heeft Tonali zijn gewenste stap naar de top van de Serie A te pakken. Brescia nam de middenvelder in 2012 op twaalfjarige leeftijd over van Piacenza en in dienst van le Rondinelle ontpopte hij zich de afgelopen jaren tot toptalent. Tonali speelde 89 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Brescia, waarvan 35 afgelopen seizoen in de Serie A. Hij kon desondanks niet voorkomen dat de club degradeerde, maar er lagen al afspraken dat Brescia ondanks een tot 2022 lopend contract mee zou werken aan een transfer.

Goede keuze van Sandro Tonali?

Meer nieuws

Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
0
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
2
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
9
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
9
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
29
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties