Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sankt-Pauli haalt Verhoek binnen: 'Ik had direct een goed gevoel'

Laatste update:

De club uit Hamburg, die afgelopen seizoen als tiende eindigde in de 2.Bundesliga, bevestigt via de officiële kanalen dat Verhoek is aangetrokken. Hij heeft een contract voor drie jaar getekend en hoopt een positieve bijdrage te kunnen leveren in het nieuwe seizoen. In het shirt van FSV Frankfurt kwam de jongere broer van Feyenoord-aanvaller Wesley Verhoek in het voorbije jaar tot tien goals en drie assists.

"Hij is een kopsterke, robuuste en assertieve spits; zo iemand misten we nog in onze voorhoede. We moeten nog wat laatste formaliteiten uitwerken met Stade Rennes, maar we zijn het wel allemaal met elkaar eens geworden", geeft sportief directeur Rachid Azzouzi aan. Verhoek zelf, die in Nederland uitkwam voor FC Dordrecht, FC Den Bosch en ADO Den Haag, zegt dat hij meerdere opties had.

"Maar bij St. Pauli had ik direct al een goed gevoel, na de gesprekken met Rachid Azzouzi en (trainer, red.) Michael Frontzeck. Ik heb hier met FSV Frankfurt gespeeld en zei direct tegen mijn vrouw dat ik hier wel zou willen spelen", aldus Verhoek. "Ik heb zin in de komende drie jaar en hoop dat ik een nieuwe stap in mijn ontwikkeling kan zetten, en het team zal kunnen helpen", zegt de aanvaller.

Meer nieuws

FC Volendam heeft door bijzondere constructie baat bij verlies tegen FC Twente
9
Guido Albers: 'Men zegt dat hij weg wil bij Ajax, maar dat is onzin'
0
Ancelotti kopieert iconische foto en doet dansje op titelfeest Real Madrid
5
Live meepraten in de Eredivisie: FC Twente - FC Volendam
9
Live meepraten in de Eredivisie: Go Ahead Eagles - AZ
3
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - Feyenoord
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties