Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sanogo: 'Door naar hem te kijken ben ik een betere speler geworden'

Laatste update:

De technische staf van Ajax kwam door de goede band met Arsenal uit bij Sanogo, die tot nu toe geen doorbraak bewerkstelligde bij the Gunners. Nu probeert hij het een jaar bij Ajax en hij is nu al verheugd dat hij oefenstof zal krijgen van Dennis Bergkamp. Die verwierf een legendarische status bij zowel Ajax als Arsenal, de clubs die op dit moment ook een rol spelen in Sanogo's leven. "Hij is top, hij was een magische speler", zegt de Franse spits met een grote lach op het gezicht in een interview met Ajax TV.

"Door naar hem te kijken ben ik een betere speler geworden, want hij is een grootheid. Ik denk dat ik hem volgende week wel zal spreken", verwacht Sanogo. Hij zegt dat de forse concurrentie in Londen hem naar Amsterdam heeft gedreven en dat hij daar stappen hoopt te maken. Hij vergelijkt zichzelf met een andere oud-speler van zowel Arsenal als Ajax: Nwankwo Kanu. "Ik denk dat ik misschien wel een beetje zoals hij speel."

"En ik wil graag bewijzen dat ik elke wedstrijd kan spelen, als ik hard werk. Ik ben vorige week begonnen met de trainingen bij Arsenal, dus ik word steeds fitter. Ik hoop dat ik klaar ben voor de Champions League-voorrondes, ja. Daar zal ik alles aan doen", belooft de Franse aanvaller, die tot nu toe uitkwam voor Auxerre (31 duels, 15 goals), Arsenal (11 duels zonder doelpunten) en Crystal Palace (10 duels zonder doelpunten).

Heb jij hoge verwachtingen van Yaya Sanogo bij Ajax?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Manchester United boekt knappe zege op Newcastle maar koopt daar niets voor
10
Chelsea profiteert optimaal van puntenverlies Newcastle United
7
Club die twee jaar geleden nog Oranje-international afleverde staat op omvallen
5
Boze Rashford zoekt confrontatie met schreeuwende fan: 'Laat hem met rust!'
0
Boy Waterman verraadt onbedoeld het schuilaccount van Noa Lang op Instagram
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties