Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Driessen kijkt in de camera en heeft speciale boodschap voor Joey Veerman

Laatste update:

"Ik vond niemand door de ondergrens gaan vandaag", lacht Driessen na afloop van de zege op de Roemenen. "Virgil van Dijk maakte wel een lelijk foutje net voor rust, waardoor Roemenië nog de 1-1 had kunnen maken. Maar er waren geen onvoldoendes."

"In het begin was het wel een beetje moeizaam en gevaarlijk. We speelden de lange bal, maar voorin hadden we geen lengte of spelers die de bal konden vasthouden. Memphis Depay deed het vandaag niet, maar misschien de volgende wedstrijd."

"Verder is het heel bijzonder wat Cody Gakpo doet. Hij was de maker van het eerste doelpunt en hij was betrokken bij de tweede goal. Hij laat het op dit podium zien en hij heeft geen plankenkoorts. Dat liet hij op het WK in Qatar ook al zien. Misschien dat hij kan uitgroeien tot een Arjen Robben vanaf links", zegt Driessen.

Na het teleurstellende optreden van Veerman tegen Oostenrijk voorspelde Driessen dat de middenvelder niet meer zou spelen in Oranje, maar nu is de journalist blij dat Veerman tegen Roemenië weer minuten mocht maken.

"De kans die Veerman kreeg had hij bij PSV er wel ingeschoten, maar door die loden last van het Oranje-shirt ging die bal voorlangs", lacht Driessen, die vervolgens recht in de camera kijkt om zich tot Veerman te richten.

"Ik ben blij dat je terug bent in het Nederlands elftal en het shirt weer hebt gedragen, Joey. Ik ben echt een liefhebber van de speler Joey Veerman, maar ik vind hem bij Oranje te flets spelen. En ik zie niet dezelfde speler die ik bij PSV zie", aldus Driessen.

Meer nieuws

Staf Duitsland baart opzien door titelsong kinderserie keihard af te spelen
0
Vivianne Miedema maakt na vertrek bij Arsenal stap hogerop in Engeland
10
Ajax presenteert nieuw thuisshirt met rode kraag voor seizoen 2024/25
24
Bezoek een wedstrijd van Barcelona al vanaf 87 euro. Koop hier je tickets!
0
'Turkije is een ren-je-rot-show. Daar wint het Nederlands elftal makkelijk van'
71
Jan Boskamp mist één speler op het middenveld van het Nederlands elftal
47

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties