Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ajax presenteert nieuw thuisshirt met rode kraag voor seizoen 2024/25

Laatste update:

Het nieuwe wit-rood-witte tricot heeft dit jaar een kraagje, waar Ajax het afgelopen seizoen nog met een V-hals speelde.

Exact tien jaar geleden, in het seizoen 2014/15, speelde Ajax voor het laatst in een thuisshirt met een kraag. Een decennium later zit er een rode kraag op het shirt met daarop een witte streep. Daarnaast zit er een witte knoop onder de kraag.

Vanaf de voorkant lijkt het shirt verder voornamelijk op hoe we een Ajax-tenue gewend zijn: een grote rode baan in het midden, aan beide kanten geflankeerd door wit. Het logo van shirtsponsor Adidas en het clubembleem van de Amsterdammers kunnen natuurlijk ook niet ontbreken.

Bij de achterkant van het tenue valt op dat de rode baan in het midden niet doorloopt tot de onderkant van het shirt, maar enkele centimeters daarboven eindigt. Bovendien kent de rode baan een rond uiteinde.

Enkele Ajax-fans reageerden eind juni verbaasd toen het nieuwe tricot al uitlekte. "Dit moet een slechte grap zijn", schreef een X-gebruiker. "Is het nou zo moeilijk om een echt mooi Ajax-shirt te maken? Dit is werkelijk waar oer- en oerlelijk", aldus een andere supporter.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Kijk LALIGA: All Access thuis op de bank bij Van der Vaart of broertjes De Boer!
0
Bezoek een wedstrijd van Barcelona al vanaf 87 euro. Koop hier je tickets!
0
78-voudig international overweegt interlandcarrière bij Spanje te beëindigen
5
Deze trotse amateurclub is stiekem een beetje hofleverancier van Oranje
6
PSV maakt komst Ryan Flamingo na foutje media-afdeling snel wereldkundig
21
Zeer bijzondere foto duikt op: piepjonge Messi samen met huidig supertalent
4

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties