Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sarina Wiegman grijpt weer net naast wereldtitel en schrijft negatieve historie

Laatste update:

Wiegman posteerde dezelfde elf namen als in de met 1-3 gewonnen halve finale tegen Australië. Dat betekende dat Lauren James, die tot dan toe goed was voor drie goals en drie assists dit WK, op de bank begon. Ze was de afgelopen twee wedstrijden geschorst na een rode kaart tegen Nigeria, maar mocht vandaag weer meedoen. Aan Spaanse zijde moest licht geblesseerde Ballon d'Or winnares Alexia Putellas op de bank plaatsnemen ten faveure van de negentienjarige Salma Paralluelo, die nog trefzeker was in de met 2-1 gewonnen halve finale tegen Zweden.

Na een gespannen eerste kwartier was daar de eerste grote kans voor Engeland. Rachel Daly legde de bal klaar voor Lauren Hemp, die de bal in één keer op doel schoot. De bal trof echter de lat, achter de kansloos gelaten doelman Cata Coll. Twee minuten later had Spanje de voorsprong moeten nemen. Jenni Hermoso zette perfect voor, waarna Paralluelo de bal schampte en Alba Redondo van zo'n vier meter tegen keepster Mary Earps aanschoot.

Tien minuten later kwam de ploeg van Jorge Vilda dan toch op voorsprong. Mariona Caldentey bediende de opgestoomde Olga Carmona, die de bal diagonaal in de verre hoek schoof: 1-0. Op slag van rust verdubbelde Spanje bijna de marge, daar Paralluelo de paal trof. Na ruim een uur spelen kregen de Spaanse vrouwen de ultieme kans op de tweede treffer.

Na ingrijpen van de VAR, met assistent Pol van Boekel, legde de Amerikaanse scheidsrechter Tori Penso na lang beraad de bal op de stip. Hermoso mocht vanaf elf meter aanleggen, maar schoot de bal in de handen van Earps, die de bal op knappe wijze klemde. Na de gemiste penalty golfde het spel op en neer, maar Engeland kwam uiteindelijk, ook in de dertien minuten extra tijd, niet tot de gelijkmaker. Daarmee verliest Wiegman als eerste bondscoach ooit op het WK Vrouwen twee finales, ook nog met twee verschillende landen.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
11
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
56
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties