Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sarri beent boos van het veld: 'We hebben duidelijk iets verkeerd gedaan'

Laatste update:

"Momenteel stoor ik mij vooral aan het tegendoelpunt. In een competitie waarin doelsaldo het verschil kan maken, kun je je geen tegengoal in de laatste tien seconden veroorloven. Ik kan dus niet tevreden zijn", vertelde de trainer voor de camera van Mediaset. "We hebben goed gespeeld en hebben veel gecreëerd, maar wat ik niet fijn vind, is dat we Feyenoord eigenlijk niets gunden, maar ze toch scoorden en een penalty kregen."

Dries Mertens pakt het cadeautje van Kevin Diks uit ??????

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 26 september 2017

"We hebben duidelijk iets verkeerd gedaan", ging de 58-jarige Sarri verder. "We hadden bovendien vaker moeten scoren, hadden de kansen af moeten maken. Feyenoord had het lastig toen we ze onder druk zetten en we hadden meer voordeel kunnen halen uit hun verloren ballen. Ja, ik ben tevreden met het spel en het resultaat, maar door die late tegengoal heb ik het veld toch nog boos verlaten."

Dries Mertens kwam één keer op het scorebord terecht. De voormalig aanvaller van onder meer FC Utrecht en PSV profiteerde na een foute pass van Kevin Diks: "Het is belangrijk dat we heben gewonnen, want deze driepunter kan cruciaal worden." Mertens en co droegen de treffers op aan de geblesseerde Arek Milik: "We hebben ook voor hem gespeeld. Het is ongelooflijk hoeveel domme pech hij heeft. We wilden daarom voor hem winnen."

-
Begrijp jij de frustratie bij Maurizio Sarri?

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
13
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
6
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
16
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
6
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties