Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sarri bevestigt komst van Higuaín naar Chelsea op persconferentie

Laatste update:

Sarri en Higuaín zijn geen onbekenden van elkaar, want ze werkten in het verleden samen bij Napoli. "Hij is een hele sterke spits, dat heeft hij voornamelijk in mijn eerste seizoen in Napels laten zien. Gonzalo is een van de beste spitsen met wie ik in mijn carrière heb samengewerkt. Hij heeft de juiste ervaring om hier te spelen. We gaan er vanuit dat hij vandaag nog een contract gaat ondertekenen. Ik hoop dat hij de doelpunten voor ons gaat maken", tekenen verschillende Engelse media op uit de mond van Sarri.

"Ik weet dat hij recent te maken heeft gehad met verschillende moeilijkheden, maar ik hoop dat we hem kunnen terugbrengen naar zijn beste vorm. Hij is iemand die altijd koste wat het kost wil winnen. Het is onmogelijk dat hij er tegen Tottenham al bij is", stelt de Italiaanse oefenmeester verder. Higuaín heeft een teleurstellend halfjaar bij AC Milan achter de rug. Sarri heeft zich niet uitgelaten over de constructie van de transfer, maar hoogstwaarschijnlijk gaat Chelsea de spits voor anderhalf jaar huren van Juventus.

De komst van Higuaín heeft naar verwachting gevolgen voor Álvaro Morata, die door Chelsea verhuurd lijkt te worden aan Atlético Madrid. AC Milan haalt op zijn beurt Krzysztof Piatek binnen als de opvolger van Higuaín. De Poolse spits van Genoa werd woensdag al gespot op het trainingscomplex van AC Milan, waar hij de medische keuring doorliep. Sarri krijgt met Higuaín zijn zo vurig gewenste versterking voor de spitspositie.

Goede aanwinst voor Chelsea?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties