Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sarri houdt grote schoonmaak bij Lazio en wijst ook Nederlander de deur

Laatste update:

La Gazzetta dello Sport weet dinsdag te melden dat bovengenoemd drietal niet bij de tweede fase van de voorbereiding aanwezig is. Lazio bereidt zich sinds dinsdag in het Duitse Marienfeld voor op het nieuwe seizoen en speelt onder meer een oefenwedstrijd tegen FC Twente in de Grolsch Veste. In aanloop naar een nieuw seizoen zonderen Italiaanse clubs zich traditiegetrouw af van de buitenwereld, een zogeheten ritiro. Daarbij wordt door de selectie en staf in een aantal pittige weken de teamgeest bevordert. Een welbekend fenomeen in Italië.

Adekanye maakte in 2019 de overstap naar Lazio, waar hij een contract tekende voor drie seizoenen. Na zijn debuutjaar maakte de aanvaller op de laatste dag van de transferwindow in oktober vorig jaar de gang naar het Spaanse Cádiz. De jeugdinternational kwam in LaLiga echter weinig aan spelen toe. Adekanye kwam in totaal tot vijf wedstrijden voor Cádiz, waarvan één als basisspeler. Daarop besloot Lazio hem begin dit jaar aan ADO Den Haag te verhuren, waar hij in elf van de veertien wedstrijden in de basis begon in de Eredivisie. Daarin wist hij twee keer te scoren.

De aanvaller werd in 2011 door Barcelona weggehaald bij Ajax en speelde vervolgens in het seizoen 2014/15 een jaar op huurbasis in de jeugdopleiding van PSV. Via Barcelona en Liverpool kwam Adekanye in de zomer van 2019 bij Lazio terecht. Voorlopig speelde hij vijftien officiële wedstrijden in de hoofdmacht van de Italiaanse club, waarin hij goed was voor een doelpunt en een assist. Zijn contract bij Lazio loopt nog door tot medio 2022.

Update
Italiaanse media melden dat de afwezigheid van Fares te maken heeft met een diefstal. De tienvoudig international van Algerije is bestolen van zijn auto en enkele persoonlijke eigendommen, nadat hij terugkeerde van een vakantie in Parijs. In afwachting van nieuwe documenten was het niet mogelijk om Fares mee af te laten reizen naar Duitsland. Het ontbreken op de spelerslijst heeft dan ook niets te maken met een technische keuze van Sarri, zo klinkt het.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
6
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties