Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sarri komt weer kritisch uit de hoek: 'Hazard is geen leider'

Laatste update:

Op de persconferentie voorafgaand aan de Carabao Cup-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur van donderdag zegt Sarri dat Hazard 'meer in zich heeft' dan hij momenteel laat zien op het veld. De Belg wacht al zes wedstrijden op een doelpunt. "Hij moet meer gaan brengen", vindt Sarri. "Eden is een geweldige speler, maar kan zich nog verbeteren. Hij is natuurlijk enorm belangrijk voor ons, want hij kan een wedstrijd binnen twee minuten of in één minuut voor je winnen. Maar op dit moment is hij geen leider."

"Het is voor hem heel moeilijk om op één positie te blijven staan, want hij wil constant aan de bal zijn. Dat maakt het voor hem moeilijk om als spits te spelen, maar ook om op de vleugels te spelen", aldus Sarri, die aangeeft niet te weten of Hazard in de zomer gaat vertrekken bij Chelsea. In het interview met France Football erkende de aanvaller dat hij afgelopen zomer eigenlijk wilde vertrekken en dat hij Real Madrid nog altijd ziet zitten. "Ik ken de situatie niet volledig, maar ik denk dat Eden de knoop nog niet heeft doorgehakt", geeft Sarri aan.

De Italiaan toont zich met zijn uitspraken opnieuw kritisch op zijn eigen ploeg; afgelopen zaterdag zei hij al 'extreem boos' te zijn over het gebrek aan motivatie bij zijn spelers tijdens de 2-0 nederlaag tegen Arsenal in de Premier League. Het leidde tot veel kritiek op Sarri, maar daar heeft hij 'geen begrip' voor. "We moeten reageren op het veld en de rest doet er niet toe. We hebben met de spelers besproken hoe we onze instelling, motivatie en toewijding kunnen verbeteren."

"We proberen anders te trainen en onze voorbereiding op wedstrijden aan te passen. Ik weet dat zo'n situatie heel snel kan omslaan, soms zonder een logische reden. Dat kan al gebeuren door de sfeer bij de spelers", concludeert de zestigjarige oefenmeester. Chelsea hoopt donderdag een plek in de finale van de Carabao Cup veilig te stellen; in de heenwedstrijd verloren the Blues met 1-0 van Tottenham. De Londenaren maken dit seizoen ook nog kans op de EFL Cup en de Europa League.

Gaat Chelsea zich plaatsen voor de finale van de Carabao Cup?

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
27
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
17
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
5
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
1
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
64
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties