Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sarri kritisch: 'Hij moet zowel in fysiek als in mentaal opzicht verbeteren'

Laatste update:

"Op dit moment heeft hij het inderdaad moeilijk om zijn bijdrage te leveren. Hij kreeg hier weliswaar een kans, maar dat is eigenlijk te weinig voor hem. In mijn ogen kan hij beter. Hij werd steeds beter, maar in het begin van de week kreeg hij te maken met problemen", zo tekenen verschillende Engelse media op uit de mond van Sarri. "Hij had maagproblemen, dus het was normaal dat hij maar 60 tot 65 minuten speelde."

Sarri haalde Higuaín na 66 minuten spelen naar de kant en bracht Olivier Giroud in het veld als zijn vervanger. "Hij moet zichzelf zowel in fysiek als in mentaal opzicht verbeteren", zegt de Italiaan over Higuaín. Chelsea bezet momenteel de zesde plaats in de Premier League en moet alle zeilen bijzetten om een plaats in de top vier en daarmee kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League te kunnen afdwingen. De achterstand op nummer vier Arsenal bedraagt momenteel drie punten.

"Het is niet onmogelijk, waarom zou dat het zijn? We moeten ons zien te herstellen, maar een gat van drie punten is in acht wedstrijden zeker te dichten. Als we ons niet verbeteren en zo blijven spelen als hier in de tweede helft, is het wel onmogelijk. We moeten zo blijven spelen als in de eerste helft, zonder te stoppen met verdedigen", besluit Sarri. Het is de vraag of de Italiaan over twee weken nog aan het roer staat bij Chelsea, als de uitwedstrijd tegen Cardiff City op het programma staat. Volgens de Daily Express moet Sarri in de interlandperiode het veld ruimen op Stamford Bridge.

-
Zie jij Chelsea in de top vier eindigen?

Meer nieuws

Vertrekt Veerman bij PSV? 'Dan komt er een goed moment om verder te kijken'
8
Union Sint-Gillis verslaat Van Bommels Antwerp en wint eerste beker sinds 1914
18
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
26
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
11
Hélène Hendriks bevestigt geruchten over haar relatie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties