Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sarri kritisch: 'Ik wil Jorginho of Fàbregas daar hebben, niet Kanté'

Laatste update:

Kanté werd de laatste jaren vaak geprezen om zijn spel en bepalende rol als verdedigende middenvelder bij Leicester City, Chelsea en de nationale ploeg van Frankrijk. Echter, door de komst van Jorginho is de rol van Kanté in de ploeg van Chelsea veranderd. Waar Jorginho speelt als verdedigende middenvelder, is Kanté verhuisd naar de rechterflank. "Ik wil een technische speler op de positie van verdedigende middenvelder hebben staan. Voor mij is dat Jorginho of Cesc Fàbregas, niet Kanté", zei Sarri woensdagmiddag in aanloop naar de Europa League-wedstrijd van donderdag tegen het Griekse PAOK.

Sarri gaf eerder dit seizoen nog aan dat hij Kanté liever in een wat meer aanvallende rol ziet, maar de manier waarop de Fransman dit afgelopen zaterdag uitvoeren was niet naar de zin van de manager. "Kanté moet naast Jorginho blijven, vooral als de bal aan de andere kant is", legt Sarri uit, geciteerd door de Daily Telegraph. "Als de bal op links is, hebben we Marcos Alonso, Eden Hazard, Mateo Kovacic en Ross Barkley, dus dan moet hij naast Jorginho komen te staan. In de laatste wedstrijd wilde Kanté in de eerste vijftien minuten alles zelf oplossen, maar op de verkeerde manier. Hij liep uit positie en was te veel bezig met aanvallen. Dat is niet een van de beste eigenschappen van Kanté, maar het was zijn reactie op de moeilijkheden."

Direct na de nederlaag tegen the Spurs was Sarri al kritisch op zijn hele team. Donderdag wil de manager dat zijn ploeg beter voor de dag verschijnt. Chelsea is al zeker van de volgende ronde in de Europa League en heeft een punt nodig om groep L te winnen. "Ik heb straks een paar individuele gesprekken met de spelers. De doelen zijn wat mij betreft heel duidelijk. Op korte termijn is het belangrijk om te winnen. Op lange termijn moeten we zorgen dat we het beste team van Europa worden. Ik wil zien dat we onze les hebben geleerd."

-

Meer nieuws

'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
3
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
45
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
1
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties