Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sarri lost Guardiola af als topkandidaat bij Juventus'

Laatste update:

Sarri is volgens berichtgeving van Corriere dello Sport goed in people management en heeft vanwege hun gezamenlijke periode bij Napoli een goede band met Gonzalo Higuaín. De 31-jarige aanvaller is door Juventus uitgeleend aan Chelsea, al is dat nog geen doorslaand succes gebleken. Het lijkt er dan ook op dat de Argentijn deze zomer terugkeert in Turijn. Sarri wilde op de persconferentie van afgelopen woensdag niet bevestigen dat er een einde komt aan zijn dienstverband bij Chelsea. "Ik heb hier nog een tweejarig contract en er is nog geen contact geweest met andere clubs. Ik praat na de Europa League-finale (op 29 mei tegen Arsenal, red.) met het bestuur. Dan hoor ik of ze tevreden zijn over mijn werk of juist niet."

De Italiaanse trainer loodste Chelsea naar de derde plaats in de Premier League, waardoor een toegangsbewijs voor de groepsfase van de Champions League verzekerd is. Daarnaast haalden de Londenaren de finale van de EFL Cup, waarin Manchester City na het nemen van strafschoppen te sterk bleek, en de eindstrijd van de Europa League. Desondanks is de relatie met zijn spelersgroep niet optimaal en is eigenaar Roman Abramovich volgens berichten in de Engelse media al enige tijd op zoek naar een geschikte opvolger van Sarri.

Josep Guardiola leek eerder deze week topkandidaat van Juventus te zijn, maar tot een deal met Manchester City lijkt het niet te komen. De Engelse kampioen gaf bij monde van bestuurslid Alberto Galassi een verklaring over de geruchten omtrent Guardiola. "Ik ben onaangenaam verrast door dit bizarre nieuws", zei de bestuurder woensdag in gesprek met Sky Italia. "Ten eerste wil onze manager blijven en heeft hij nog een contract voor twee seizoenen. Daarnaast lijkt het mij nogal onwaarschijnlijk dat Juventus groot nieuws als dit op deze manier uit zou laten lekken. Een presentatie over enkele dagen? Het slaat nergens op, dat is onmogelijk. Het is fake news. Pep wil dolgraag in Manchester blijven, blijkbaar is er niet goed geluisterd toen hij onlangs zei dat hij nog zeker twee jaar blijft."

Meer nieuws

'PSG identificeert opvolger van Mbappé en hoort vraagprijs van 120 miljoen euro'
0
'Jordan Henderson is mogelijk bezig aan zijn laatste weken bij Ajax'
36
Mark-Jan Fledderus vindt nieuwe baan in het buitenland: 'Een mooie club'
4
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Ajax-Almere City en win 5.000!
0
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
8
PSV meldt zich opnieuw bij FC Utrecht voor multifunctionele Ryan Flamingo
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties