Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sarri spreekt zich uit over De Ligt en zegt sorry tegen Can en Mandzukic

Laatste update:

De Italiaanse grootmacht moet het naar verwachting een half jaar doen zonder sterkhouder Giorgio Chiellini. De centrumverdediger heeft een zware knieblessure opgelopen en onderging al een operatie. Het centrale duo zal derhalve de komende maanden naar verwachting bestaan uit Leonardo Bonucci en De Ligt. "Het wegvallen van Chiellini is een zware domper voor ons", aldus Sarri tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag. "Het is nu aan ons om Daniele Rugani fit te krijgen en Matthijs de Ligt zo snel mogelijk aan het Italiaanse voetbal te laten wennen. Ik ben ervan overtuigd dat hij over een paar maanden belangrijk voor ons zal zijn. Hij is een toekomstige topspeler."

In tegenstelling tot De Ligt zijn Can en Mandzukic niet ingeschreven voor de groepsfase van de Champions League. Met name Can reageerde woedend op het nieuws dat hij dit seizoen niet in het miljardenbal mag spelen. Tegenover Duitse media gaf hij aan dat hij Juventus had verlaten als hij eerder had geweten dat Juventus hem niet zou inschrijven voor de groepsfase. "Het was niet makkelijk om de Champions League-lijst samen te stellen", erkent Sarri. "Ik moest keuzes maken. Het spijt me dat ik twee belangrijke spelers buiten de selectie heb gelaten, maar deze moeilijkheden geven de kracht van onze selectie aan."

Met de boze reactie van Can heeft Sarri geen enkele problemen. "Het is normaal dat wanneer een speler zoiets te horen krijgt, er een emotionele reactie op komt. We moeten hem de kans geven om ons te laten weten hoe hij zich erover voelt. Ik heb de juiste leeftijd om zo'n reactie te begrijpen", aldus de zestigjarige trainer. "We moeten ons nu richten op de competitie. Onze focus moet bij de wedstrijd van zaterdag zijn."

-

Meer nieuws

Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
124
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
307
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
12
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
38
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
21
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties