Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sarri: 'Toen deed ik de tv aan en zag ik Carlo Ancelotti binnenkomen'

Laatste update:

"Het klopt. Ik zat aan het avondeten en had een gesprek over of ik langer door moest gaan bij Napoli", blikt Sarri terug in gesprek met Il Mattino. "Toen deed ik de tv aan en zag ik Carlo Ancelotti binnenkomen. Wat ik toen dacht? Dat houd ik voor mezelf." De 59-jarige oefenmeester is op Stamford Bridge de opvolger van Antonio Conte. Het opvolgen van zijn landgenoot is geen gemakkelijke taak, geeft hij aan. "Ik heb niets gewonnen met Napoli, terwijl Antonio Conte hier wel prijzen heeft gepakt. Het is moeilijk om hem te vervangen."

Ondanks de opmerkelijke wijze waarop zijn vertrek bij Napoli tot stand kwam, kijkt Sarri positief terug op zijn tijd in Stadio San Paolo en op zijn samenwerking met voorzitter Aurelio De Laurentiis. "Ik ben hem dankbaar, want hij gaf me de kans om het team te leiden waar ik van houd. Dat ik bij Chelsea terecht ben gekomen, komt doordat ik eerst bij Napoli werkte."

"Ik hoop op een dag terug te keren bij Napoli", vervolgt Sarri. "Misschien wil ik mijn carrière er wel afsluiten. Maar ik wil eerst een lange tijd bij Chelsea blijven. Het is een fantastische club. Het is een droom om trainer van deze club te zijn." Bij Chelsea is de trainer uitstekend begonnen: de vier Premier League-duels tot nu toe werden allemaal omgezet in winst.

Eindigt Chelsea dit seizoen bij de bovenste drie?

Meer nieuws

Broer van Brobbey speelde onder Ajax-doelwit Farioli: 'Hij is echt goed'
3
Te Kloese kan streep zetten door mogelijke trainer Feyenoord: 'Neig naar nee'
8
VZ Kort: Blessure Nathan Aké lijkt mee te vallen; meevaller voor Koeman
77
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
5
Reddingsplan van Vitesse op losse schroeven door GelreDome
45
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties