Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Saudi-Arabië maakt vertrek van Van Marwijk officieel

Laatste update:

De onderhandelingen tussen Van Marwijk en de Saudi-Arabische voetbalbond over een nieuw contract verliepen zeer stroef. Lokale media maakten enkele uren geleden al bekend dat het mogelijk tot een vertrek van de Nederlander zou leiden. De Saudische bond verlangde van de oefenmeester dat hij meer tijd zou gaan steken in zijn werk bij de nationale ploeg, maar Van Marwijk gaf te kennen dat hij graag op dezelfde voet wilde verdergaan.

"Ik ben de onderhandelingen gestopt. Afgelopen week, na kwalificatie voor het WK, is een aantal mensen uit mijn staf ontslagen. Dat vind ik onacceptabel", zo vertelde Van Marwijk in gesprek met de NOS. Wonen in Saudi-Arabië zag hij niet zitten. "Dat is voor mij niet onderhandelbaar. Ik wil daar niet permanent naartoe."

Van Marwijk wordt naar eigen zeggen voortdurend gebeld door spelers. "Ze vinden het onbegrijpelijk dat ik weg moet. Ze wilden dolgraag met mij naar het WK." Onder leiding van Van Marwijk, die schoonzoon Mark van Bommel, Adrie Koster, Roel Coumans en Taco van den Velde als assistenten had, plaatste Saudi-Arabië zich voor het eerst sinds 2006 voor een WK.


Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties