Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Saymak hoopt op topclub: 'Internazionale of Tottenham lijkt me geweldig'

Laatste update:

Mustafa Saymak kijkt ontzettend uit naar de wedstrijden op 21 en 28 augustus. Er is nu nog een scala aan mogelijke tegenstanders, maar daar zitten een paar heel grote namen tussen. De 29 winnaars van de derde voorronde en de 15 afvallers uit de derde voorronde van de Champions League voegen zich bij de 18 clubs die zich rechtstreeks voor de play-offronde van de Europa League hebben geplaatst.

"Ik hoop op een topclub. Het lijkt me geweldig om tegen Internazionale of Tottenham Hotspur te spelen. Hoe vaak krijg je als speler van PEC Zwolle de kans het tegen zulke tegenstanders op te nemen?", vraagt Saymak zich hardop af in gesprek met Voetbal International. Een minder bekende club vindt hij ook niet erg, voegt hij eraan toe. Dat zou PEC weer kansen bieden om door te gaan naar de groepsfase.

Heeft PEC Zwolle iets te zoeken in de Europa League, denk je?

Meer nieuws

Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
0
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
4
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
11
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties