Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Saymak terug in de Eredivisie: 'Ik volgde de club via heel slechte streams'

Laatste update:

Saymak werd vrijdag medisch gekeurd en aansluitend gepresenteerd als nieuwste aanwinst. De voormalig international van Jong Oranje speelde in het verleden zeven jaar voor de Blauwvingers en genoot ook zijn opleiding bij de club. Een jaar geleden verbond hij zich voor drie seizoenen aan Rizespor, maar zijn eerste avontuur buiten de Nederlandse landsgrenzen mondde uit in een deceptie. Saymak kwam tot vijftien wedstrijden in de Süper Lig, waarvan slechts twee als basisspeler.

Eerder deze maand zou hij van de clubleiding te horen hebben gekregen dat er geen plek meer voor hem was in de eerste selectie. Naar verluidt had ADO Den Haag ook belangstelling voor Saymak, maar PEC heeft aan het langste eind getrokken. "Mijn avontuur in Turkije is niet helemaal geworden wat ik gehoopt had en daarom voelt het des te beter in Zwolle terug te keren. Hier ken ik de club, de medewerkers, de supporters en weet ik dat ik het beste uit mezelf kan halen en van waarde kan zijn", vertelt hij op de clubsite.

"Het afgelopen jaar heb ik nagenoeg alle wedstrijden van PEC Zwolle vanuit Turkije, soms op heel slechts streams, gevolgd. Nu ben ik ontzettend blij weer onderdeel van deze mooie club te zijn. Ik kan dan ook niet wachten om voor het eerst weer op het veld van het MAC3PARK stadion te staan", blikt hij vooruit. Technisch manager Mike Willems stelt dat PEC met Saymak 'precies weet' wat het in huis haalt. "Een dynamische middenvelder, met een ontzettende drive en wil om te winnen", beschrijft hij de aanwinst.

Mustafa Saymak is een uitstekende aanwinst voor PEC Zwolle

Meer nieuws

Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
0
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
1
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
13
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
16
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
10
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties