Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sébastien Haller deelt verdrietig nieuws en moet opnieuw onder het mes

Laatste update:

Waar de voormalig Ajacied hoopte begin 2023 terug te keren op het voetbalveld, lijkt dat er helaas niet in te zitten. "Zoals vanaf het begin duidelijk was, zouden er na de chemotherapie verschillende scenario's zijn. Ik moet mededelen dat mijn gevecht nog niet voorbij is. Ik zal een operatie moeten ondergaan, om definitief een einde te maken aan deze tumor, die me weghoudt van het voetbalveld."

Haller maakt daarnaast van de gelegenheid gebruik om zijn fans te bedanken. "Ik wil jullie allemaal bedanken voor de steunbetuigingen en de kracht die jullie me geven in deze beproeving." In juli werd er geconstateerd dat de Ivoriaan kampt met teelbalkanker. Diezelfde maand ging hij voor het eerst onder het mes, waarna een lange revalidatie volgde. Inmiddels is duidelijk dat die operatie nog niet voldoende is geweest.

Vorige maand werd bekend dat Haller op de dertiende plaats is geëindigd in de Ballon d'Or verkiezing vanwege zijn indrukwekkende prestaties bij Ajax. In 43 officiële wedstrijden voor de Amsterdamse club was de spits 34 keer trefzeker. Met deze statistieken sprong Haller in het oog bij Borussia Dortmund, dat 31 miljoen euro voor hem neertelde. Vanwege zijn ziekte wacht Haller nog altijd op zijn debuut voor de Duitse club.

Meer nieuws

Fenerbahçe verspeelt broodnodige punten en raakt verder achterop in titelstrijd
0
Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
52
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
4
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties