Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sébastien Haller: 'Natuurlijk ben ik boos, David Neres weet het ook'

Laatste update:

Ajax had de wedstrijd in de slotfase kunnen beslissen, toen Neres in een vlijmscherpe counter doorbrak over de rechterflank. De Braziliaanse vleugelspits, die na zijn terugkeer van een zware blessure nog lijkt te zoeken naar zijn vorm, dribbelde naar binnen en ging voor het schot, dat door doelman Lars Unnerstall gekeerd werd. Neres had de bal ook breed kunnen spelen op Haller, die in kansrijke positie stond te wachten. "Ik zeg niet dat alle ballen voor mij moeten zijn, maar deze wel", aldus de Ivoriaans international. "David weet het ook, dat hij had moeten passen. Als je niet passt, moet je scoren, dat deed hij niet en dan is het een fout. Ik denk niet dat het nogmaals zal gebeuren."

Haller is niet alleen voor Neres vergevingsgezind, want de centrumspits toont ook begrip voor de blunder van Ajax om hem niet in te schrijven voor de Europa League. "Ik heb met de persoon gesproken, die ervoor verantwoordelijk is. Maar maken we niet allemaal fouten?", toont Haller clementie. "Ik ben de eerste die toegeeft ook fouten te maken als mens en voetballer hoewel het allemaal pijnlijk blijft. Maar dat geldt voor ons allebei. Het belangrijkste is dat we met iedereen bij Ajax een team blijven vormen en dat naar buiten toe uitstralen. Het bereiken van de halve finale van de nationale beker heeft bewezen dat het goed zit. We hebben laten zien sterk te zijn. Want ook de affaire met André Onana speelde nog."

Statistisch gezien is Haller uitstekend begonnen bij Ajax: de aanvaller staat na acht wedstrijden op vier goals en vier assists. "Ik ben tevreden over de prestaties en resultaten, maar niet over mijn niveau", aldus de voormalig spits van FC Utrecht. "Ik ben nog niet op mijn top, absoluut niet. De voorwaarden zijn nog niet optimaal. Ik woon voor nu in een hotel en fysiek kan het beter, vanwege corona en alles er omheen."

Meer nieuws

AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
4
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
10
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
11
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
19
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties