Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sébastien Haller schiet Ivoorkust in eigen land naar winst van Afrika Cup

Laatste update:

De eerste grote kans van de finale was in de 34ste minuut voor Ivoorkust. Simon Adingra vuurde links van het doel vanuit een moeilijke hoek hard op doel, maar doelman Stanley Nwabili had een knappe redding in huis.

Vier minuten later viel de openingstreffer aan de overzijde. Een hoekschop werd bij de eerste paal met het hoofd verlengd door Samuel Chukwueze, waarna het kopduel dat volgde knap gewonnen werd door William Troost-Ekong: 1-0.

Na rust kantelde Ivoorkust de eindstrijd om de Afrika Cup volledig. In de vijftigste minuut leken les Éléphants al op gelijke hoogte te gaan komen, toen Max Gradel op vijf meter van het doel een rebound kon inschieten. Ex-Ajacied Calvin Bassey redde echter op de doellijn namens Nigeria.

Uiteindelijk was het offensief van Ivoorkust niet af te stoppen voor Nigeria. Het gastland maakte daarvoor na een uur spelen gebruik van een hoekschop, die door keeper Nwabili verkeerd werd ingeschat. Daardoor kon Franck Kessié bij de tweede paal binnenkoppen: 1-1.

Negen minuten voor tijd viel de beslissing via Haller. De centrumspits stak uiterst handig zijn been uit en toucheerde zo een harde voorzet van Simon Adingra. De bal viel perfect in de verre hoek binnen: 1-2.

Meer nieuws

Fans Ajax én FC Utrecht scanderen massaal één naam in minuut 71
5
Arne Slot verrast en kiest in opstelling Feyenoord voor Zerrouki én Milambo
19
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Feyenoord
19
Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - PEC Zwolle
0
Bosz slaat Babadi over bij PSV en verrast met namen op middenveld
23
Kwakman ziet grote verandering bij Ajax: 'Hij is een verademing, vol vertrouwen'
6

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties