Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sébastien Haller uit frustratie na stelling De Telegraaf over Afrika Cup

Laatste update:

'Met FC Utrecht- en PSV-uit op het programma ga ik in januari liever niet naar de Afrika Cup', krijgt Haller voorgelegd in een uitgebreid interview met de landelijke krant. "Deze stelling toont het disrespect voor Afrika. Zou dit ooit zijn voorgelegd aan een Europese speler richting een EK?", vraagt Haller zich hardop af. Het afgelopen EK van 2020 werd wel 'gewoon' buiten de clubcompetities om opgeschoven naar naar de zomer van 2021. De Afrika Cup stond oorspronkelijk gepland voor de zomer van 2021, maar werd uitgesteld vanwege het coronavirus.

Haller kiest uiteindelijk voor om wél naar de Afrika Cup te gaan, maar vindt dat hij daar niet toe moet worden gedwongen. "Uiteraard had ik tussendoor het vliegtuig willen pakken om ook tegen FC Utrecht en PSV te kunnen spelen, maar dat is nu eenmaal onmogelijk. Deze situatie is heel frustrerend. Ik vind het verschrikkelijk om tussen mijn land en club te moeten kiezen. Dat is echt shit. Ik speel met Ajax voor de titel en die twee wedstrijden zijn heel belangrijk, omdat ze invloed op de ranglijst hebben." Ajax staat met achttien gespeelde duels één punt achter op koploper PSV: 42 om 43 punten.

Haller is in ieder geval niet beschikbaar tot 20 januari, wanneer het laatste groepsduel van zijn land met Algerije plaatsvindt. De overige duels in Groep C met Equatoriaal-Guinea en Sierra Leone vinden respectievelijk op 12 en 16 januari plaats. Ajax haalde volgens De Telegraaf met de gehuurde Brian Brobbey al een vervanger voor de afwezigheid van Haller, al moet de club dat nog wel zelf bevestigen. De Amsterdammers hervatten de competitie op 16 januari in De Galgenwaard.

Meer nieuws

Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
2
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
6
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
20
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
13
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties