Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

SBS wacht mogelijk nieuwe boycot van Oranje: 'Noa dreigt gestraft te worden'

Laatste update:

"Wilfred, ik wil iets verontrustends vertellen", haalt Driessen het onderwerp aan. "Ik was bij het Nederlands elftal en daar zag ik een geweldig interview van Noa met Wijnaldum. En nu dreigt ze daar gestraft voor te worden", aldus de chef voetbal van De Telegraaf.

Wijnaldum over kritiek op Saudi-Arabië: 'In Nederland is er de toeslagenaffaire'

Lees hier het interview dat Noa Vahle had met Georginio Wijnaldum.Lees artikel

"Het Nederlands elftal speelt met het idee om Noa en Hélène te boycotten", gaat Driessen verder. "Maar het was een geweldig interview. Ik heb naast Jeroen Stekelenburg en Pascal Kamperman gestaan, maar zij kwamen er niet aan. Zij (Noa, red.) stelde exact de vragen die ze moest stellen."

"Stekelenburg bleef er een beetje tussenin zitten, zoals hij er wel vaker tussenin zit. Kamperman bracht het helemaal niet ter sprake. Die had het alleen over zijn vorm in Saudi-Arabië. Totaal irrelevant. Noa stelde de juiste vragen."

De woorden van Driessen leiden tot een schokreactie in de studio. "Wat? Nee!", aldus Merel Ek, die ook aanwezig was bij de talkshow. Ook Wilfred Genee kan het amper geloven. "Is dit serieus of?"

"Ze zijn te kritisch en te negatief geweest", vult René van der Gijp aan. "Talpa krijgt de uitzwaaiwedstrijd van het Nederlands elftal (tegen IJsland, red.) ook niet. Ze zijn te negatief en te kritisch geweest."

Johan Derksen concludeert dat dat 'goed nieuws' is. "Er is niets vervelender dan die voetballers iets te vragen. Er is niet één voetballer die nog iets leuks te vertellen heeft. Laat ze de pleuris krijgen!"

"Die snotapen spelen voor Oranje, ze vertegenwoordigen Nederland. Dan is er een meisje dat relevante vragen stelt namens alle Nederlanders, dan moet de KNVB toch zeggen dat ze niet in het Nederlands elftal kunnen spelen als ze de pers niet te woord willen staan?"

Meer nieuws

Ajax heeft Philippe Sandler gescout: dit is de uitkomst
6
Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona
35
Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'
0
Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan vandaag nog kampioen worden
1
FC Twente hard op weg naar Champions League-voorrondes na overwinning op Almere
13
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
116

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties