Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

SC Cambuur bereikt voor tweede keer in clubgeschiedenis halve finale KNVB Beker

Laatste update:

Trainer Henk de Jong voerde twee wijzigingen door ten opzichte van het Keuken Kampioen Divisie-duel met Willem II (1-1). Centraal achterin kwam Jhondly van der Meer binnen de lijnen, terwijl Agustin Anello voorin plaatsmaakte voor Daniël van Kaam.

Aan de overzijde werd er eveneens gewisseld. Beker-keeper Markus Schubert kwam in de ploeg voor Eloy Room en centraal achterin werd Nicolas Isimat-Mirin vervangen door Alois Oroz. Marco van Ginkel was evenmin van de partij: zijn honneurs werden waargenomen door Kacper Kozlowski. De voorhoede werd gevormd door Adrian Mazilu, Moussa en Mexx Meerdink.

Hoewel Cambuur de betere ploeg was, slaagde Vitesse erin 35 minuten lang stand te houden. Toen ging het toch mis. De Jong veroverde de bal op het middenveld en snelde richting het zestienmetergebied, waar hij de bal breed legde op Smit. De spits schoot raak in de linkerhoek: 1-0.

Halverwege de tweede helft dacht Cambuur de voorsprong te verdubbelen. Een afstandsschot van Thomas Poll na een afvallende bal werd gepareerd door Schubert. Het spel ging vervolgens verder en na een carambole voor het doel kon Smit van dichtbij binnenknikken, maar de maker van de 1-0 raakte de lat.

Ruim tien minuten voor het einde van de reguliere speeltijd kwam Vitesse plotseling op gelijke hoogte. Met enig fortuin belandde de bal aan de rechterkant van de zestien voor de voeten van Moussa, die naar binnen sneed en met links in de korte hoek doel troef: 1-1.

Lang kon Vitesse niet ademhalen, want binnen twee minuten kreeg Cambuur opnieuw de voorsprong in handen. Moussa werd voorbijgespeeld door Poll, die de bal op de penaltystip klaarlegde voor De Jong. Laatstgenoemde schoot beheerst binnen.

De beslissing viel in de 88ste speelminuut. Uit de videobeelden bleek dat Ramon Hendriks hands had gemaakt in de zestien, waardoor arbiter Rob Dieperink een penalty toekende aan Cambuur. Smit schoot onberispelijk de 3-1 binnen.

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties