Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

SC Cambuur klaar voor de Eredivisie?

Laatste update:

Aanvallend gezien zijn Nassir Maachi en Jeffrey de Visscher helemaal niet in vorm. De Visscher voegt niets toe aan Cambuur. Bij zijn komst had ik nog enige hoop. Hij heeft toch wel een behoorlijke status en heel wat ervaring. Voetballend brengt De Visscher gewoon veel te weinig, hij heeft niet meer de snelheid om een tegenstander voorbij te gaan, en het scoren gaat hem ook heel moeilijk af. Van Maachi had ik ook veel meer verwacht, hij heeft toch in de laatste jaren wel laten zien dat hij behoorlijk kan voetballen. Dit seizoen is het toch moeilijk voor Maachi. Veel balverlies, geen goede aannames en hij heeft niet echt de versnelling die ik toch van Maachi verwacht. Ik zie op dit moment veel liever Kévin Diaz en Ozan Turk spelen. Dit zijn niet echte vleugelspelers, maar het zijn wel dreigende spelers. Ook hebben ze beide een goed schot in de benen en scorend vermogen, dit mis ik bij Maachi en De Visscher. Mark de Vries vind ik wel heel behoorlijk spelen, Cambuur heeft eindelijk weer een scorende spits in de gelederen. Ook is De Vries een goed aanspeelpunt en hij is kopsterk. Ruud ter Heide heeft het tot nu toe niet waar kunnen maken bij Cambuur. Ter Heide heeft veel te weinig goals gemaakt. Ook qua aanspeelpunt is De Vries vele malen beter dan Ter Heide. Misschien komt Ter Heide beter tot zijn recht in een 4-4-2 formatie samen met De Vries...

Aanvallende middenvelder Sandor van der Heide is dit seizoen heel wisselvallig. Hij is er een tijdje uit geweest door een blessure. Afgelopen vrijdag heeft Van der Heide ook weer een knieblessure opgelopen tijdens de uitwedstrijd op het kunstgrasveld van FC Zwolle. Toch is hij heel belangrijk voor Cambuur, hij heeft soms geniale acties waarmee hij de wedstrijd in één keer kan beslissen.

De twee harde werkers op het middenveld Paul Beekmans en Danny Guyt zijn dit seizoen ook nog niet van belangrijke waarde geweest. Aanvallend zijn ze beide spelers niet heel sterk en verdedigend zijn ze ook nog niet van belangrijke waarde geweest. Ze hebben beide toch wel bewezen dat ze het niveau goed aankunnen, Beekmans was altijd een belangrijke kracht in het elftal van FC Den Bosch, en ook Guyt was jaren lang één van de beste spelers bij RBC.

Verdedigend is het helemaal drastisch gesteld, van de zomer zijn Leon Hese en Robert van Boxel aangetrokken. Beide spelers voegen niets toe aan Cambuur. In zeventien wedstrijden is er nog maar één keer de nul gehouden, dat was thuis tegen FC Emmen. Ik zeg niet dat dit alleen door Hese en Van Boxel komt, maar er zijn wel heel vaak persoonlijke blunders van Hese en Van Boxel. Regelmatig staat ook gewoon de hele verdediging te slapen, bij corners en lange ballen. Het zelfvertrouwen van die jongens gaat dan natuurlijk ook omlaag. Ik hoop dat ze dit kunnen herstellen en een paar wedstrijden achter elkaar de nul kunnen houden.

Sinds de komst van Stanley Menzo gaat het qua resultaat toch opvallend goed met Cambuur. Ik denk dat Menzo hier een belangrijk aandeel in heeft. Hij is natuurlijk kampioen geworden met Volendam, en bij AGOVV heeft hij ook goede prestaties geboekt. Hij zit er bij elke training scherp bovenop, maar ik hoop dat hij er toch nog wat meer automatisme in krijgt bij de spelers. Dan kan de bal wat sneller rond gaan, en kan er makkelijker vooruit worden gevoetbald. Dat zou zeker wel aardig zijn voor het publiek. De winter komt er weer aan, en leuk voetbal vermindert toch een beetje de kou tijdens de wedstrijden...

Qua aanhang en organisatie hoort Cambuur thuis in de Eredivisie. Cambuur heeft samen met De Graafschap de meeste toeschouwers elke thuiswedstrijd. Er komt een nieuw stadion aan met een capaciteit van 12.000 toeschouwers, mocht Cambuur tussentijds promoveren dan gaat de capaciteit naar 16.000 toeschouwers. Dit wil dus zeggen dat Cambuur de ambitie heeft om een vaste waarde wil worden in de Eredivisie. Ik denk dat dit mogelijk is, maar dan moeten er zeker nog wel wat geïnvesteerd worden in de spelersselectie. Anders spelen we het volgende seizoen gewoon weer in de Jupiler League, en dat zeker niet wat we willen hier in Leeuwarden...

Meer nieuws

Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
2
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
33
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
5
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
53
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
55

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties