Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

SC Cambuur niet in beroep tegen 'onrechtvaardige straf': 'Haalt niks uit'

Laatste update:

"Scheidsrechter Dennis Higler fluit voor een overtreding. Later bleek hij te hebben gefloten voor een duw", begint Cambuur-directeur Gerald van den Belt tegen Voetbal International. Volgens Van den Belt wordt Hemmen gestraft voor een vermeende elleboogstoot, wat volgens de directeur één en dezelfde overtreding is. Wat het volgens de sportbestuurder nog vreemder maakt, is dat zowel Fischer als Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen geen belastende verklaring heeft afgelegd.

De beelden van FOX Sports zijn volgens Van den Belt ook nog eens 'eenzijdig'. Beelden die Cambuur zelf heeft aangedragen, werden door de aanklager niet meegenomen in de beslissing. Een beroep zou logisch zijn, maar dat haalt volgens hem weinig uit. "Van de honderd keer dat je in beroep gaat krijg je 99 keer geen gelijk. Stel dat je iemand treft zonder voetbalverstand, dan kan de straf zelfs nog hoger uitvallen."

-

Meer nieuws

Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
0
Stadionspeaker Roda JC legt voor de camera uit waarom hij enorme fout maakte
1
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
9
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
90
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties