Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

SC Cambuur presenteert met trots plannen voor nieuw stadion

Laatste update:

In totaal kunnen 15.000 zittende toeschouwers worden gehuisvest in het nieuwe onderkomen. Er komt een hybride grasmat, deels kunstgras en deels echt gras, maar over de naamgeving is nog niet nagedacht. "We houden het nog op het SC Cambuur stadion." Onder andere met steile, losse tribunes die doorlopen tot het veld, een mogelijk gedeelte staanplekken op de Noord-tribune, hoge lichtmasten en een fraaie, luxe supportershome probeert de club nog meer supporters aan zich te binden.

Het stadion wordt ontwikkeld door projectontwikkelaar Wyckerveste, het bedrijf dat ook aan de basis stond van de nieuwe stadions van PEC Zwolle en Roda JC. "PEC Zwolle koos voor een rijtjeshuis, waar Roda JC koos voor een villa. Dit is een guldenmiddenweg bij Cambuur", laat Hessel Meijers van Wyckerveste weten op de persconferentie van dinsdag.

Zo moet het nieuwe stadion van Cambuur eruit komen te zien! Zoals het er nu naar uitziet, moet dit stadion uiterlijk in 2020 klaar zijn. #cambuur #leeuwarden

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

Met het nieuwe stadion wordt beoogd zowel op sportief, commercieel en maatschappelijk gebied stappen maken. Met het nieuwe onderkomen probeert meer de club meer inkomsten te generen, om zodoende een stabiele Eredivisieclub te worden. Het complete plan is goedgekeurd door de burgemeester & wethouders en wordt op korte termijn aangeboden aan de Gemeenteraad. Wanneer deze akkoord gaat, is het plan definitief.

In 2020 moet het nieuwe stadion van Cambuur af zijn. Ype Smid, voorzitter van de raad van commissarissen, liet op de persconferentie weten dat de club uit Leeuwarden mede door het nieuwe stadion toe wil naar een begroting van veertien miljoen euro. "Er is ruimte voor een bouwmarkt, twee grote supermarkten en een McDonald's.' Mogelijke huurders worden Lidl, Jumbo, Karwei en Action. De hele Cambuur Boulevard zal 97.000 vierkante meter zijn.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
83
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties