Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

SC Cambuur werkt hard aan langer verblijf van 'heel speciaal gastje'

Laatste update:

Rusnák debuteerde in augustus meteen met een doelpunt tegen FC Twente. Later nam hij ook een goal op zich tegen FC Groningen en trainer Henk de Jong heeft steeds een basisplaats voor de Oost-Europeaan. Kort na zijn komst naar Leeuwarden kreeg Rusnák al een compliment van zijn coach. "Een heel speciaal gastje. Hij heeft kwaliteiten, kan goed tussen de linies spelen, heeft een goede trap met links en rechts en kan makkelijk scoren", sprak De Jong toen.

Cambuur laat nu via de officiële kanalen weten dat het nog lastig te voorspellen is, hoe de A-selectie er na de winterstop uit zal zien. Men gaat overwinteren in de Portugese Algarve en werkt alvast hard aan de samenstelling van de spelersgroep. "Op dit moment is de enige onzekerheid dat Rusnák een aflopende huurovereenkomst heeft per 31 december. Het moge duidelijk zijn dat er ons veel aan gelegen is Albert ook de rest van het seizoen te kunnen huren", geeft men aan.

Dinsdag merkte Rusnák zelf al op dat hij graag bij Cambuur blijft, als dat mogelijk is. Bij Manchester City is er immers nog te weinig perspectief voor hem. "De spelers op mijn positie, zoals Samir Nasri en David Silva, zijn van wereldklasse. Het is niet zo makkelijk om na zes maanden weer terug te komen en te zeggen: 'Hier ben ik. Ik heb zes maanden goed gespeeld in Nederland'", legde hij uit in gesprek met De Telegraaf.

Albert Rusnák kan het beste nog tot de zomer bij SC Cambuur blijven

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
2
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
22
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties