Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

SC Cambuur wint na twintig wedstrijden weer eens in de Eredivisie

Laatste update:

Cambuur boekte na twintig competitiewedstrijden op rij weer eens een overwinning en had in de beginfase al een licht overwicht. De geelhemden speelden de bal rustig rond en kwamen na ruim een kwartier spelen voor het eerst dreigend opzetten toen Marco van Duin een schot uit de draai van Bartholomew Ogbeche keerde. Na twintig minuten was het wel raak: Ogbeche dook bij een hoekschop bij de tweede paal op en schoot hard binnen. Cambuur kon echter niet lang van die voorsprong genieten, want een paar minuten later maakte Xander Houtkoop bij een corner van Anthony Limbombe een eigen doelpunt.

Cambuur probeerde de schade in het vervolg te herstellen, maar kwam niet verder dan een gevaarlijke hoekschop van Houtkoop en een geblokt schot van Ogbeche. NEC probeerde het via Navarone Foor, maar de aanvaller schrok van zijn kans en mikte gehaast over. De tweede helft was vier minuten oud toen er wel weer een treffer te noteren viel: Ogbeche werkte een hoekschop van Houtkoop opnieuw bij de tweede paal fraai binnen. NEC probeerde hierna weer wat terug te doen, maar Lucas Woudenberg kwam niet verder dan een poging tegen de lat. Het was een spaarzame aanvalspoging van NEC, want Cambuur bleef domineren.

Halverwege de tweede helft viel de verdiende 3-1: Jack Byrne schoot een vrije trap via Christian Santos achter keeper Van Duin. NEC kwam in het vervolg niet verder meer dan een poging van Sam Lundholm en had geluk dat de nederlaag niet hoger uitviel. Mikhail Rosheuvel had negen minuten voor tijd namelijk de 4-1 op de schoen, maar schoot slordig naast. Het Cambuur van de geplaagde trainer Henk de Jong trok de marge van twee over de streep en blijft in thuisduels met NEC ongeslagen op het hoogste niveau van Nederland.

-
Denk jij dat SC Cambuur de nacompetitie ontloopt?

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
13
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
9
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
164

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties