Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'SC Heerenveen blaast gesprekken met Feyenoord definitief af'

Laatste update:

Feyenoord is te spreken over de kwaliteiten van Woudenberg, ook al is de 23-jarige linksback de dupe van de komst van Ridgeciano Haps. Na diens komst van AZ is Woudenberg nu de derde linksback in de selectie van de Rotterdammers, daar Giovanni van Bronckhorst ook nog over Miquel Nelom beschikt.

Meer: Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’

Het afgelopen seizoen kwam Woudenberg slechts 481 minuten in actie in de Eredivisie. Heerenveen is op zijn beurt al een paar weken op zoek naar een nieuwe linksback, na het vertrek van Lucas Bijker.

Het ligt voor de hand dat Woudenberg, die nog tot medio 2019 op de loonlijst staat, op huurbasis naar stadsgenoot Sparta Rotterdam gaat. De club uit Rotterdam-West deed donderdag overigens zaken met Heerenveen: de clubs zullen deze week de overgang van rechtsback Denzel Dumfries naar het Abe Lenstra Stadion wereldkundig maken.

Lucas Woudenberg doet er goed aan om op huurbasis naar Sparta Rotterdam te gaan

Meer nieuws

Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
0
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
19
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
10
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
20
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties