Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

SC Heerenveen kijkt in glazen bol en doet speciale oproep aan Ajax-fans

Laatste update:

"Op zondag 12 maart speelt sc Heerenveen in een uitverkocht Abe Lenstra Stadion tegen Ajax", zo begint het statement. "SC Heerenveen hecht veel waarde aan veiligheid, gastvrijheid en toegankelijkheid, waarbij gedrag leidend is. Voor de wedstrijd tegen Ajax roepen wij iedereen op de wedstrijd gezamenlijk en met respect voor elkaar en het voetbal te beleven." De club gaf ook al een soortgelijke boodschap af voorafgaand aan de vorige editie van Heerenveen - Ajax.

Op basis van het verleden wisten de Friezen namelijk dat er ook Ajax-supporters (al dan niet uit de regio) op de thuistribune zouden plaatsnemen. Heerenveen heeft ook nu weer een speciale oproep voor fans met een dergelijk profiel. "Juichen bij een eventueel doelpunt hoort er uiteraard bij en wordt getolereerd als men daarna gewoon weer gaat zitten. Ongeregeldheden en provocaties zijn voor sc Heerenveen onacceptabel", zo valt er te lezen.

Heerenveen roept alle fans tot slot op 'er een mooi voetbalfeest van te maken' zondag. Er worden zo aanmerkelijk minder maatregelen genomen dan bij de bekerwedstrijd tegen Feyenoord begin maart. Toen besloot Heerenveen naar aanleiding van ongeregeldheden uit 2020 de kaartverkoop in te perken, waardoor het Abe Lenstra Stadion maar halfvol zat. Ook in 2020 zaten er diverse Feyenoord-supporters op de thuistribune.

Eredivisie
sc Heerenveen
2 - 4
Ajax

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties