Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

SC Heerenveen licht opties in contracten van Ziyech en Schmidt

Laatste update:

Ziyech brak dit seizoen door bij de Eredivisionist. Met prima optredens, acht doelpunten en acht assists heeft hij een flinke bijdrage geleverd aan het aanvalsspel van de Friezen. Het genereerde aandacht van andere clubs en Ziyech sloeg twee aanbiedingen voor contractverlenging van de club af. SC Heerenveen heeft nu de optie in zijn verbintenis gelicht en houdt hem zo tot maximaal volgend jaar zomer in huis.

Een zomerse verkoop van Ziyech is niet ondenkbaar: als de club nog wat aan hem wil verdienen, moet het de komende maanden overgaan tot verkoop. In het geval van Schmidt ligt dat wellicht anders. Hij speelde al achttien wedstrijden in het eerste elftal en is dit seizoen uitgeleend aan Go Ahead Eagles, waar hij een vaste waarde is geworden. Omdat Arnold Kruiswijk mogelijk weggaat en de optie in Stefano Marzo's contract niet is gelicht, is er voor Schmidt gewoon plaats in de selectie na dit seizoen. Hij mag concurreren om speeltijd met Pele van Anholt.

Zal Hakim Ziyech in de zomer verkocht worden?

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'Daardoor kan PSV moeilijk nee zeggen'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
4
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
13
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties