Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

SC Heerenveen lijkt via Everton 'parel van Partizan' binnen te halen

Laatste update:

Lukic is zo goed als rond met Everton. De club zit al langere tijd achter hem aan, zo laat hij woensdag weten. "Toen ze eenmaal zeker wisten dat ik degene was die ze wilden hebben, hebben ze me uitgenodigd en waren we er vrij snel uit. Mijn zaakwaarnemers zijn op dit moment in Engeland, om de details af te ronden. Het is nog even afwachten wanneer de zaak helemaal wordt afgerond", aldus de middenvelder.

Zelf spreekt hij ook alvast over de ingeplande uitleenbeurt. Lukic is pas achttien jaar en zal nog geen werkvergunning krijgen voor de Premier League. Daar heeft Everton echter al over nagedacht. "De Engelsen hebben een concreet plan voorgelegd. Het doel is om een tijdje in Nederland te verblijven en daar beter te worden. Dan heb ik na een jaar de kans als een betere speler terug te keren bij Everton en in de Premier League te spelen."

Dit seizoen was Lukic in het jeugdelftal waarin hij bij Partizan speelt goed voor zes doelpunten en meer dan twintig assists. De Servische pers beschrijft hem als een parel van de club, die zijn debuut in het eerste niet zal gaan maken. "Ze krijgen een opleidingsvergoeding van 50.000 euro. Het spijt me dat ik hier nu niet zal debuteren. Ik ben hier al op mijn negende binnengekomen", zegt Lukic.

Zou jij graag meer van zulke constructies met Engelse clubs zien?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
18
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
25
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
34
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties