Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

SC Heerenveen pakt in Brabant eerste overwinning sinds september

Laatste update:

Na een bedenkelijke reeks van acht wedstrijden zonder overwinning hadden de meegereisde supporters van Heerenveen bijna snel kunnen juichen: een knal van grote afstand van Joey van den Berg liet NAC-keeper Jelle ten Rouwelaar kansloos, maar de poeier van de middenvelder spatte op de lat uiteen. Even later greep de doelman goed in en voorkwam hij dat Pele van Anholt dreigend kon worden. Daarna was het aan de andere kant de thuisploeg die van zich deed spreken. Erik Falkenburg liet enkele bewakers zijn hielen zien en bood een schietkans aan Joey Suk, maar diens inzet werd gekeerd door goalie Kristoffer Nordfeldt.

Suk slaagde er vervolgens ook niet in om een gevaarlijke vrije trap van Jeffrey Sarpong binnen te werken. Consternatie ontstond daarna voor het doel van Ten Rouwelaar: Uth ging neer na een duel met de sluitpost en arbiter Jeroen Manschot gaf eerst een vrije trap, maar in tweede instantie een penalty. Overleg met zijn assistent-scheidsrechter leidde er evenwel toe dat de bal alsnog buiten het strafschopgebied werd gelegd, waarna de vrije trap van Marten de Roon niets opleverde. Toch stond er halverwege een 0-1 tussenstand op het scorebord, want na een lage voorzet van Luciano Slagveer tikte Uth een paar minuten later van dichtbij binnen. De Duitse spits had ook nog een tweede keer kunnen scoren, maar verzuimde om op aangeven van Stefano Marzo binnen te knikken.

In de tweede helft moest het elftal van trainer Eric Hellemons, die clubtopscorer Adnane Tighadouini binnen de lijnen bracht, zodoende op zoek naar de gelijkmaker. Eerst moest verdediger Rémy Amieux evenwel voorkomen dat Uth scoorde, door de bal van de doellijn te halen. Daarna was er tweemaal een hoofdrol voor Kenneth Otigba; de verdediger van Heerenveen scoorde bijna een eigen doelpunt, maar stond een paar minuten later aan de basis van de tweede treffer van de Friezen.

Otigba stuurde Uth de diepte in, waarna de goalgetter zowel Kenny der Weg als Sepp De Roover wist af te schudden. De Duitser hoefde vervolgens alleen nog af te rekenen met Ten Rouwelaar en ook dat deed hij, zodat Uth zijn elfde doelpunt van de competitie maakte en zich weer naast eredivisietopscorer Michiel Kramer van ADO Den Haag nestelde. Mats Seuntjes kreeg in de slotfase nog tweemaal een mogelijkheid om de aansluitingstreffer voor zijn rekening te nemen, maar het bleef in Breda bij 0-2.

-
Denk je dat NAC Breda dit seizoen in de Eredivisie blijft?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties