Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

SC Heerenveen stapt woedend van het veld na vreemd gedrag arbitrage

Laatste update:

Bij rust stond het nog 0-0 tussen Heerenveen en Standard, maar in de tweede helft kregen de Rouches vanuit het niets een strafschop toegekend. Jeff Louis benutte die buitenkans en zette Standard op 0-1. Even later kreeg ook Heerenveen zelf een elfmetertrap toegewezen, maar Mark Uth miste. Vijf minuten voor tijd volgde strafschop nummer drie van de wedstrijd, nu weer voor Standard.

Igor De Camargo faalde niet en zette zijn team op een ruimere voorsprong. Toen de scheidsrechter van dienst het vervolgens in zijn hoofd haalde nóg een strafschop te geven, en wéér voor Standard Luik, was het hek van de dam. Kristoffer Nordfeldt keerde de inzet, maar de scheidsrechter gebaarde dat de bal nog eens op de stip moest. Daarop verliet sc Heerenveen woedend van het veld. Via het officiële Twitter-kanaal spreken de Friezen van 'een schandalige vertoning'.

-

Meer nieuws

'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
2
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
15
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties