Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

SC Heerenveen streept Verbeek weg en houdt kwartet kandidaten over

Laatste update:

Gertjan Verbeek geldt als de droomkandidaat, maar is onhaalbaar. De Tovenaar van Jubbega was van 1994 tot 2001 assistent-trainer en van 2004 tot 2008 hoofdtrainer bij de Friezen. Verbeek werkt sinds de herfst bij 1.FC Nürnberg en wil daar voorlopig nog blijven: in het buitenland werken heeft nu sowieso zijn voorkeur boven een nieuwe baan op de Nederlandse velden.

SC Heerenveen wil een opbouwtrainer die oog heeft voor de eigen jeugd en vier man voldoen aan dat profiel, schrijft de krant: Erik ten Hag, Art Langeler, Alex Pastoor en Jan de Jonge. Ten Hag is op dit moment trainer van Bayern München II en was vorig seizoen de sterke man bij Go Ahead Eagles. Langeler was de laatste jaren hoofdtrainer van PEC Zwolle en is nu hoofd jeugdopleidingen bij PSV.

Pastoor kwam als speler uit voor Heerenveen, van 1995 tot 1997, en stond op eigen benen bij Excelsior en NEC. In Nijmegen werd hij vroeg in het lopende seizoen ontslagen, na drie wedstrijden. De Jonge kwam in zijn actieve loopbaan van 1984 tot 1989 uit voor Heerenveen en was er assistent-trainer, jeugdtrainer, interim-trainer en nogmaals assistent. Hij heeft nu Heracles Almelo onder zijn hoede.

Wie vind jij de beste kandidaat?

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
0
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
33
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
9
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties