Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

SC Heerenveen wil groots toeslaan en richt zich op speler uit Serie A

Laatste update:

Heerenveen was afgelopen zomer ook al geïnteresseerd in de diensten van Ceide, maar hij bleek op dat moment onhaalbaar. Nu denkt men in Friesland meer kans te maken op het binnenhalen van de 22-jarige vleugelaanvaller.

De reden dat de kans op een huurdeal ditmaal groter wordt geacht is het gebrek aan speeltijd bij Sassuolo. In de eerste seizoenshelft kwam de Noors jeugdinternational in zes Serie A-optredens tot slechts 99 speelminuten.

In de competitieduels wist Ceide niet tot scoren te komen, maar in de Coppa Italia was de vleugelaanvaller al wel trefzeker. In de eerste ronde maakte hij de 2-3 in het gewonnen duel met Cosenza Calcio (2-5).

In de zomer van 2022 legde Sassuolo volgens Transfermarkt een bedrag van circa drie miljoen euro op tafel om Ceide los te weken bij Rosenborg BK. Daarvoor had de buitenspeler al een halfjaar op huurbasis bij Sassuolo gespeeld.

De rechtsbenige linksbuiten ligt nog tot medio 2026 vast bij de Serie A-club. Mocht Ceide daadwerkelijk de overstap maken naar het Abe Lenstra Stadion, dan treft hij daar met Daniel Karlsbakk en Osame Sahraoui twee landgenoten.

Het drietal kent elkaar al van de duels met Jong Noorwegen. Ceide kwam in totaal tot veertien optredens met de Noorse beloftenploeg en kwam daarin tot vijf doelpunten.

Meer nieuws

Moet Feyenoord Excelsior zondag een handje helpen? 'Nee, natuurlijk niet'
1
Driessen onthult: 'Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat'
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Roda JC - NAC Breda
0
Vitesse lijkt definitief verlost van Russische inmenging: 'Dat is zeer positief!
54
VZ Kort: Lasse Schöne is ook volgend seizoen in de Eredivisie te bewonderen
77
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties