Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

SC Heerenveen wint ondanks doffe eerste helft in Almelo

Laatste update:

SC Heerenveen mocht bij rust van geluk spreken dat het 1-1 stond in het Polman Stadion. Het zag er bij tijd en wijlen niet uit wat de Friezen lieten zien op verplaatsing bij Heracles. Al na vier minuten kreeg Simon Cziommer een schietkans toen Christian Kum zomaar de bal inleverde. De verdediger herstelde het echter tijdig. Toch waren de eerste vijftien, twintig minuten waardeloos aan de kant van Heerenveen. Heracles deed te weinig met de zwakheden van de bezoekers, anders had het ruim voor kunnen staan.

Na dik twintig minuten schoot Iliass Bel Hassani naast nadat er opnieuw slecht verdedigd werd en even later scoorde Heracles ook daadwerkelijk. Oussama Tannane schoot tegen zijn oude club prachtig een vrije schop binnen en vierde dat door eerst een tekst op zijn shirt te tonen en daarna knielend de grasmat een kus te geven. De voorsprong was dikverdiend, maar Heracles genoot er maar erg kort van. Tien minuten na de 1-0 kopte Marten de Roon namelijk zomaar binnen, toen hij in het vijfmetergebied werd vrijgelaten bij een vrije trap van Hakim Ziyech.

In de resterende minuten tot de rust was sc Heerenveen even bovenliggend en had Rajiv van La Parra een hard schot in huis, maar dat zeilde naast. Aan het begin van de tweede helft zag het er stukken positiever uit en kwam het team van Van Basten al binnen een paar minuten op voorsprong. Een zeer mooie aanval via vijf spelers, die de bal allemaal één keer raakten, eindigde in een schot van Van La Parra. Remko Pasveer had daar een antwoord op, maar in de rebound was hij kansloos op een intikker van Alfred Finnbogason, die tot dan toe vrijwel onzichtbaar was gebleven.

Heracles wilde snel terugslaan en was ook dicht bij de gelijkmaker, maar Nordfeldt redde knap op een gevaarlijke kopbal van Tannane, de man van de 1-0. Uit de corner die volgde landde de bal van Cziommer op de lat. De sterke momenten van de zwart-witten kregen geen doeltreffend vervolg en sc Heerenveen mocht de regie weer wat overnemen. Het golfde op en neer voor de bezoekers in Almelo en beide teams probeerden er met schoten, stiften, steekpassjes, een superpoging van Stefano Marzo en een late volley van Uth nog zeker voor te gaan, maar het schortte in de afronding voor beide doelen.

-
Eindigt sc Heerenveen dit seizoen in de top vijf, denk je?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties