Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Scenario dat Ajax wordt uitgeroepen tot kampioen moet je voorkomen'

Laatste update:

"De spelers zijn nu al een paar weken aan het trainen in thuisisolement, maar waar doen ze het eigenlijk voor?", vraagt Levchenko zich hardop af in een reactie aan NUsport. "Zij willen weten waar ze aan toe zijn en dat weet nu eigenlijk niemand. Wij hopen dan ook vandaag meer te horen van de KNVB." De voetbalbond heeft drie scenario's voor ogen: de competities voor 30 juni afmaken en de wedstrijden tot 1 juni zonder publiek spelen, de competities pas in juli afronden, met toestemming van de UEFA, of de competitie per direct stopzetten.

"Als de competities na het einde van de eerste maatregelen op 6 april wordt hervat, dan staat dat haaks op het nieuwe beleid van het RIVM en het kabinet", brengt Levchenko zijn zorgen naar voren. "Met spelers, stafleden en cameramensen zit je bij een wedstrijd zonder publiek al snel op honderd aanwezigen. Dat is dan lastig te verantwoorden naar de maatschappij." De VVCS-preses snapt dat de KNVB graag het seizoen wil afmaken. "Ik vind dat je Ajax absoluut niet mag uitroepen tot kampioen. Dat scenario wil je te allen tijde voorkomen."

Eredivisie-aanvoerders: 'Nu klappen wij voor jullie'

"Dan nog eerder het seizoen ongeldig verklaren, maar dan zit je weer met de verdeling van de Europese tickets en worden AZ en Willem II waarschijnlijk gek", voegt Levchenko daaraan toe. Fortuna Sittard-trainer Sjors Ultee meldde dinsdag tegenover Voetbal International al dat hij van verschillende spelers heeft gehoord dat ze angstig zijn geworden door het coronavirus. "Ik heb die geluiden van spelers ook ontvangen en ik begrijp ze heel goed", vervolgt Levchenko. "Ze maken zich niet zozeer druk om zichzelf, omdat ze in goede conditie zijn, maar ze zijn wel angstig dat ze familieleden besmetten."

Levchenko denkt erover na om namens de VVCS met een standpunt naar buiten te komen, mocht er in de komende dagen geen uitsluitsel komen van de KNVB. "Maar dat is op dit moment nog een beetje te ver op de zaken vooruitlopen", stelt de oud-speler van onder meer FC Groningen, Sparta Rotterdam en Vitesse. "Als je weer gaat voetballen, moet je zeker weten dat er geen tweede golf van het coronavirus komt." In de Eredivisie staan nog acht speelronden op het programma. De spelers in de Keuken Kampioen Divisie hebben nog negen speelronden voor de boeg.

Vind jij ook dat Ajax niet mag worden uitgeroepen tot kampioen?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
6
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
20
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
42
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties