Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schaars geniet van laatbloeier: 'Hij heeft meer tijd nodig gehad'

Laatste update:

In De Telegraaf blikt Schaars terug op de eerste periode van Pellè in de Eredivisie. Hij was zeer vaak invaller en kwam niet verder dan veertien doelpunten in vier seizoenen tijd. Het probleem was ook dat Mounir El Hamdaoui, Moussa Dembélé en Ari al rondliepen in Alkmaar. "Daar legde Pellè het toen bij af qua handelingssnelheid", herinnert Schaars zich.

Maandagavond zag de PSV-middenvelder hoe Pellè zijn eerste doelpunt voor Italië op een groot podium maakte, toen hij in blessuretijd de 0-2 maakte tegen België. "Pellè is een voorbeeld van een laatbloeier. Hij had altijd al veel potentie, niet voor niets zat hij al in Jong Italië. Maar hij heeft meer tijd nodig gehad om het eruit te laten komen."

-
Scoort Graziano Pellè vrijdag ook tegen Zweden?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Noa Lang rookt sigaar op platte kar
13
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties