Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schaars vindt nieuwe club en mikt op meer speeltijd

Laatste update:

"Er is de afgelopen tijd interesse geweest van diverse clubs, waaronder Heerenveen. Zij waren vanaf het eerste moment, zo'n vijf weken geleden, concreet en wilden me graag aan de selectie toevoegen", begint Schaars op de website van zijn management Wasserman. "Heerenveen is altijd een ambitieuze club geweest en heeft de laatste jaren ook altijd om Europees voetbal meegedaan. Het zou mooi zijn als we daar weer zo snel mogelijk terugkeren."

De 32-jarige Schaars gaat aan de slag bij de vijfde club in zijn profcarrière. De 23-voudig international brak in 2002 door bij Vitesse en verhuisde drie jaar later naar AZ, waarmee hij onder meer de landstitel veroverde. In de zomer van 2011 stapte hij over naar Sporting Portugal, om twee jaar later bij PSV weer terug te keren in de Eredivisie. Hij wist de concurrentiestrijd op het middenveld niet te winnen in Brabant.

Schaars maakte onder meer deel uit van de WK-selectie van het Nederlands elftal die in 2010 tot de finale reikte. Tijdens het toernooi in Zuid-Afrika kwam hij echter niet in actie. Met Jong Oranje veroverde hij in 2006 de Europese titel in Portugal. Tijdens dat toernooi was de middenvelder wél een vaste waarde en droeg hij zelfs een paar keer de aanvoerdersband.

Schaars gaat proberen een vaste waarde te worden onder Jurgen Streppel, iets dat hem niet lukte onder Phillip Cocu bij PSV. In drie seizoenen tijd speelde hij krap veertig duels in de Eredivisie, maar in Heerenveen hoopt hij meer aan de beurt te komen. Zijn nieuwe club versterkte zich reeds met Reza Ghoochannejhad, Wouter van der Steen, Birkir Heimisson en Jordy Bruijn.


Wordt Stijn Schaars' verblijf bij sc Heerenveen een succes?

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
6
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
7
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
17
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties