Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schade aan knieband zet Özil drie maanden buitenspel

Laatste update:

De 25-jarige Özil meldde zich dinsdag in Frankfurt bij de nationale ploeg met pijn in zijn knie. Teamarts Hans-Wilhem Müller-Wohlfahrt, tevens clubarts van Bayern München, ontdekte schade aan de kniebanden. Özil komt dit kalenderjaar niet meer in actie voor Duitsland, dat in de EK-kwalificatie nog speelt tegen Polen (zaterdag), Ierland (dinsdag) en Gibraltar (14 november). Het laatste duel van Duitsland in het kalenderjaar is een vriendschappelijk duel met Spanje (18 november) en ook die wedstrijd moet Özil missen.

De verwachting is dat Özil rond de jaarwisseling weer inzetbaar is. Dan mist hij liefst zestien wedstrijden van zijn club Arsenal: vier in de Champions League en twaalf in de competitie. In competitieverband spelen the Gunners in 2014 onder meer nog tegen Manchester United (22 november) en Liverpool (21 december). Voor manager Arsène Wenger is het rampzalig nieuws: Theo Walcott, Mikel Arteta, Mathieu Debuchy, Aaron Ramsey, Yaya Sanogo en Serge Gnabry zijn ook al geblesseerd.

Arsenal kan het wegvallen van Mesut Özil goed opvangen

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties