Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schaken reageert: 'Uit niets blijkt dat ik een homofoob ben'

Laatste update:

Op de vraag hoe hij zou reageren als zo'n voetballer uit de kast komt, zegt Schaken: "Ik omarm het niet, ik distantieer me ervan. Ik neem afstand omdat ik er liever niet mee word geassocieerd. Ik houd me er niet mee bezig." Hij voegt daar in het boek ook nog aan toe: "Ik zou hem ook niet plagen of veroordelen. 'Vrienden' zijn is een groot woord, het is gewoon een collega. Je weet nooit wanneer hij zijn kunstjes flikt."

De voormalig international kreeg veel kritiek over zich heen, maar zegt op Instagram de commotie niet te begrijpen: "De media hebben 'dat' in een verkeerde context geplaatst, met een grote kop dat ik 'homofoob' ben", schrijft hij. "Ik weet gelukkig hoe machtig de media zijn en altijd op zoek gaan naar sensatie, wat al snel een eigen leven kan gaan leiden. Allereerst heb ik respect voor ieder mens, ongeacht ras, geaardheid of wat dan ook. Iedereen heeft het recht om zichzelf te zijn. In mijn familie zitten ook homoseksuelen en dat hebben wij geaccepteerd en dat leer ik mijn kinderen ook."

"In mijn boek staat niks waaruit blijkt dat ik een 'homofoob' ben", vervolgt Schaken. "Integendeel: vorig jaar heb ik nog meegewerkt aan een campagne dat homoseksuelen zichzelf moeten en kunnen zijn. Men mag mij veroordelen op de dingen die in mijn boek staan. Dat kan ik hebben, maar van de homoseksuelen blijven we af... Verder wil ik er geen aandacht meer aan besteden en heb ik hierbij mijn versie gegeven", besluit Schaken.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties