Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schaken ziet slechte zet: 'Hij stapt slecht uit en moet de linkerkant afdekken'

Laatste update:

Beide ploegen hielden elkaar tot de vijfendertigste minuut in balans. Andries Noppert zag enkele onschuldige schoten op zich afkomen, totdat Lionel Messi de Oranje-defensie doorbrak. De absolute vedette van Argentinië kreeg de bal in de as en dribbelde direct op Nathan Aké af. De dribbelaar dreigde naar links, maar gaf uiteindelijk een steekpass richting de rechts lopende Nahuel Molina. De vleugelverdediger nam aan en tikte de bal vervolgens langs Noppert.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

De analisten zien een Nederlands elftal dat daadkracht mist. "Het is nog zoeken naar de ruimtes. Een beetje een schaakspel", zegt Hooiveld, die een moment van Frenkie de Jong symbool vindt staan voor de eerste helft. De middenvelder speelde een afvallende bal vanaf de helft van de tegenstander helemaal terug naar Virigil van Dijk op de helft van Oranje. "Dat doet hij toch ook niet bij Barcelona?" Schaken is het eens. "Het gaat te veel terug. Breien, breien..." Daarnaast vond de voormalig buitenspeler Aké en Blind er slecht uitzien bij de tegengoal. "Blind moet sneller naar binnen, als Messi daar aan het dansen is. Aké moet gewoon zijn linkerbeen afschermen, met rechts doet hij niet zo veel."

WK
Nederland
2 - 2
Argentinië

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties