Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schalke baalt van eliminatie door Ajax: 'We verdienden de halve finale'

Laatste update:

"Dat we uitgeschakeld zijn, is uiterst bitter en zeer ongelukkig", verzuchtte Weinzierl. "We verdienden het om de halve finale te halen. Voor het spel kan ik de jongens enkel een groot compliment geven." Daniel Caligiuri, de maker van de 3-0, vond de 3-0 voorsprong volkomen terecht, "We wilden het helemaal anders doen dan in de uitwedstrijd en dat is ons gelukt. Wat er precies gebeurde bij dat doelpunt van Ajax weet ik ook niet."

"Ik kan de goede woorden voor mijn teleurstelling niet vinden. We hebben er alles aan gedaan, maar helaas is het ons niet gelukt een vierde doelpunt te maken." Captain Benedikt Höwedes had moeite de uitschakeling te bevatten. "De voetbalgod is niet altijd eerlijk. Heel lang was dit een geweldige Europese avond en dan maakt Ajax een doelpunt uit iets wat geen kans is. Zo is voetbal, dat doet echt pijn. Maar je kunt alleen complimenten geven aan de ploeg."

-
Schalke 04 verdiende een ronde verder te komen

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
12
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
15
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties