Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schalke betaalt drie miljoen voor opvolger Afellay met 'enorm potentieel'

Laatste update:

Manager Horst Heldt toont zich op de officiële website van de nummer vier van de Bundesliga zeer tevreden over de transfer. "Clemens is een speler van Duitsland Onder-21 en beschikt over een enorm potentieel. We zijn blij dat we met hem opnieuw een Duits talent voor langere tijd aan ons hebben gebonden. Hij is snel, heeft een goed schot en kan voorin overal uit de voeten", zegt de directeur van Schalke. Clemens nam ook deel aan het jeugd-EK in Israël; hij deed in alle drie de groepswedstrijden mee.

De 21-jarige Clemens had in Keulen nog een contract tot volgend jaar zomer, maar verlaat die club nu dus na twaalf jaar. "Ik verheug me er enorm op om het Königsblau te dragen. Schalke behoort tot de topclubs in Duitsland en is een Champions League-kandidaat, zo'n kans krijg je niet vaak in je leven", zegt de aanvaller, die vorig seizoen zes keer scoorde in de Tweede Bundesliga. Clemens kan gezien worden als de opvolger van Ibrahim Afellay, die weer teruggekeerd is naar Barcelona en zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
4
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties